Απόφραξη αποχετευτικού συστήματος Φρεατίων

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Απόφραξη Φρεατίων με την εγγύηση της “Δύναμις”!

Η φραγή φρεατίων οφείλετε συνήθως στην κακή κατασκευή, την συσσώρευση φύλλων δέντρου, λάσπης, οικοδομικών υλικών και σκουπιδιών. Μια ακόμα αιτία φραγής  μπορεί να είναι η υπερβολική ανάπτυξη ριζών στο εσωτερικό τους. Αρκετές φορές, οι ρίζες δέντρων μεγαλώνουν μέσα στο φρεάτιο και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υδάτων. Ως αποτέλεσμα  έχουμε την υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών και  έντονη δυσοσμία . Οι τρόποι για την απόφραξη φρεατίων ποικίλουν, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται και την φύση του προβλήματος.

Λύσεις που ενδέχεται να δοκιμάσετε μόνοι σας  μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Παρ΄όλα ταύτα είναι λύσεις συντηρήσεως και όχι μόνιμης αποκατάστασης. Επίσης αποφύγετε παντελώς την χρήση “σκληρών” χημικών. Εκτός της ανεπανόρθωτης βλάβης στο περιβάλλον μπορεί να προκαλέσετε και ανεπανόρθωτες βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας,  οι οποίες θα χρήζουν πολυέξοδη και πολύπλευρη άμεση αντιμετώπιση.

Λαμβάνοντας υπόψην σας πως  οι αμοιβές μας είναι  από τις  οικονομικότερες της αγοράς, αν όχι  οι οικονομικότερες , ζητούμε να μας εμπιστευθείτε για σίγουρα αποτελέσματα  αλλά και για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την προσπάθεια. Για να έχετε μια επαγγελματική, αξιόπιστη  και οικονομική λύση, ακόμα και στις πιο πολύπλοκες φραγές Φρεατίων, μπορείτε να μας καλέσετε 24/7 και θα αναλάβουμε  άμεσα εμείς την αποκατάσταση της βλάβης σας.