• Κοντά σας όλο το 24ωρο 7/7 οικονομικά και υπεύθυνα! ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - ΟΛΗ ΜΕΡΑ
  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • Vodafone 6946865884 - Cosmote 6980240042 info@dinamis.gr
 • Follow Us

οι υπηρεσιες μας

εχουμε πολυετη εμπειρια στις αποφραξεισ παντος τυπου

Η αποφρακτική Θεσσαλονίκης με τον διακριτικό τίτλο ΔΥΝΑΜΙΣ απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη για την δουλειά που σας προσφέρουν. Είμαστε δίπλα σας όλες τις ώρες,με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, φροντίζοντας να σας παρέχουμε ότι πιο σωστό και οικονομικό για την περίπτωσή σας, εξηγώντας σας αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά της κάθε λύσης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε αρκεί να μας εμπιστευθείτε. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι οι μεγαλύτεροι διαφημιστές μας αλλά και το πραγματικό μας κεφάλαιο.

Αποφράξεις Θεσσαλονίκη

Οι υπηρεσιες μας αναλυτικα

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ο ηλεκτρονικός ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ και η διάγνωση βλάβης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μπορεί να διευκολύνει την άμεση επέμβαση και αποκατάσταση βλαβών αλλά και να προλάβει σοβαρές ζημιές στο σύστημα αποχέτευσης. Η κάμερα βιντεοσκόπησης  είναι τηλεκατευθυνόμενη ώστε να  μπορεί να διεισδύσει σε υπέρ αρκετό βάθος και  να διευκολύνει τον εντοπισμό οποιασδήποτε βλάβης όπως διαρροή, σπάσιμο ή καθίζηση του αγωγού.

ελεγχος αγωγων

Αποφράξεις Θεσσαλονίκη αποφραξη φρεατίου

Διαθέτουμε αντλητικά μηχανήματα με υψηλή δυνατότητα άντλησης υδάτων ή λυμάτων από υπόγειους χώρους, γκαράζ κ.λ.π. λόγω υπερχείλησης εξαιτίας καιρικών φαινομένων. Επίσης σε περιπτώσεις που υπάρχει διαρροή νερού σε διαμέρισμα από βουλωμένη αποχέτευση, ή διαρροή από σωληνώσεις , έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για  άντληση υδάτων . Σας απαλλάσσουμε άμεσα, από καθαρά ή ακάθαρτα νερά , πριν προλάβουν να εξαπλωθούν και προκαλέσουν ανεπανόρθωτες καταστροφές στο διαμέρισμά σας. Η διαρροή νερού σε διαμέρισμα είναι ένα συχνό φαινόμενο. Προκαλείτε συνήθως από  φραγμένες αποχετεύσεις με ελλιπή συντήρηση, ή από το σπάσιμο παλιών σωληνώσεων. Οι αποχετεύσεις είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο, ώσπου μια απρόβλεπτη φραγή , προκαλεί καταστροφές στο εσωτερικό του σπιτιού μας. Σε αυτές αυτές τις περιπτώσεις, αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό και τη συντήρηση της αποχέτευτευσης , ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Η απόφραξη υδρορροής  είναι επιτακτική ιδιαίτερα την περίοδο των βροχών. Οι σωλήνες των υδρορροών βεράντας και υδρορροής ταράτσας, πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να αποφευχθεί η φραγή τους. Η συσσώρευση σκουπιδιών, φύλλων αλλά και οι πιθανές κακοτεχνίες στις υδρορροές μπορεί να προκαλέσουν την υπερχείλιση νερού στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.										
										

Η κακή χρήση της μπανιέρας και του νιπτήρα είναι 2 από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους φράζει το σιφών  δαπέδου μπάνιου με την χαρακτηριστική δυσοσμία. Οι τρίχες, τα υπολείμματα από σαπούνι, το χαρτί τουαλέτας και διάφορα μικροαντικείμενα που εισέρχονται στις σωληνώσεις μέσω της μπανιέρας και του νιπτήρα, συσσωρεύονται  με τον καιρό με αποτέλεσμα να μικραίνει η δίοδος για τα λύματα, να επιβραδύνεται η ροή και τελικά να φράζει.

Η Φραγή στην  λεκάνη της τουαλέτας προέρχεται συνήθως από τις μεγάλες ποσότητες χαρτιού υγείας, το οποίο πέφτει στην λεκάνη  και με τον καιρό συσσωρεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων.Επίσης συχνά προκαλούν φραγή σερβιέτες,  μωρομάντηλα και γενικά μικροαντικείμενα. Εάν παρατηρήσετε ότι η στάθμη νερού στην λεκάνη  σας είναι πιο ψηλά από το συνηθισμένο, μην αγνοήσετε την προειδοποίηση, είναι ένδειξη ότι κάτι έχει μπλοκάρει τις σωληνώσεις. Αν δεν δράσετε άμεσα, το επόμενο στάδιο είναι να υπερχειλίσει η λεκάνη, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες.

Απόφραξη Αποχετεύσεων – Αποκατάσταση ροής του Αποχετευτικού Δικτύου

Η φραγή του αποχετευτικού δικτύου προκαλείται συνήθως από αντικείμενα που περνάνε στις σωληνώσεις από νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες και λεκάνες αλλά και από πετρωμένα λύματα .

Άλλοι σημαντικοί λόγοι φραγής είναι η ελλιπής συντήρηση του δικτύου καθώς και οι παντός είδους κακοτεχνίες σύνδεσης του αποχετευτικού συστήματος με τις σωληνώσεις.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα που υπόσχονται απόφραξη των αποχετεύσεων. Προσφέρουν όμως μερική λύση του προβλήματος. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται, είναι απαραίτητη η παρέμβαση ειδικών για μόνιμα αποτελέσματα.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας χρησιμοποιώντας πιεστικά – πλυστικά μηχανήματα υδροβολής, ατσαλίνες, ειδικές αντλίες αναρρόφησης και μικροκάμερες, αποκαθιστούν το πρόβλημα και ξεμπλοκάρουν άμεσα το αποχετευτικό σας δίκτυο.										
										

Απόφραξη αποχετευτικού συστήματος Φρεατίων

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Απόφραξη Φρεατίων με την εγγύηση της “Δύναμις”!

Η φραγή φρεατίων οφείλετε συνήθως στην κακή κατασκευή, την συσσώρευση φύλλων δέντρου, λάσπης, οικοδομικών υλικών και σκουπιδιών. Μια ακόμα αιτία φραγής  μπορεί να είναι η υπερβολική ανάπτυξη ριζών στο εσωτερικό τους. Αρκετές φορές, οι ρίζες δέντρων μεγαλώνουν μέσα στο φρεάτιο και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υδάτων. Ως αποτέλεσμα  έχουμε την υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών και  έντονη δυσοσμία . Οι τρόποι για την απόφραξη φρεατίων ποικίλουν, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται και την φύση του προβλήματος.

Λύσεις που ενδέχεται να δοκιμάσετε μόνοι σας  μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Παρ΄όλα ταύτα είναι λύσεις συντηρήσεως και όχι μόνιμης αποκατάστασης. Επίσης αποφύγετε παντελώς την χρήση “σκληρών” χημικών. Εκτός της ανεπανόρθωτης βλάβης στο περιβάλλον μπορεί να προκαλέσετε και ανεπανόρθωτες βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας,  οι οποίες θα χρήζουν πολυέξοδη και πολύπλευρη άμεση αντιμετώπιση.

Λαμβάνοντας υπόψην σας πως  οι αμοιβές μας είναι  από τις  οικονομικότερες της αγοράς, αν όχι  οι οικονομικότερες , ζητούμε να μας εμπιστευθείτε για σίγουρα αποτελέσματα  αλλά και για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την προσπάθεια. Για να έχετε μια επαγγελματική, αξιόπιστη  και οικονομική λύση, ακόμα και στις πιο πολύπλοκες φραγές Φρεατίων, μπορείτε να μας καλέσετε 24/7 και θα αναλάβουμε  άμεσα εμείς την αποκατάσταση της βλάβης σας.

Απόφραξη αποχετευτικού συστήματος Κουζίνας

Απόφραξη Κουζίνας με την εγγύηση της “Δύναμις”!

Η απόφραξη κουζίνας απασχολεί συχνά τους ενοίκους ενός σπιτιού. Με την πάροδο του χρόνου, ανεξαρτήτως το πόσο προσέχουμε τι πέφτει μέσα στο νεροχύτη της κουζίνας μας, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να βουλώσει. Υπολείμματα τροφών, παγωμένα λίπη και άλλα μικροαντικείμενα, φράζουν τις σωληνώσεις καθιστώντας την επαγγελματική απόφραξη της αποχέτευσης κουζίνας άμεση ανάγκη.

Λύσεις που ενδέχεται να δοκιμάσετε μόνοι σας για να ξεβουλώσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη  μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Παρ΄όλα ταύτα είναι λύσεις συντηρήσεως και όχι μόνιμης αποκατάστασης. Επίσης αποφύγετε παντελώς την χρήση “σκληρών” χημικών. Εκτός της ανεπανόρθωτης βλάβης στο περιβάλλον μπορεί να προκαλέσετε και ανεπανόρθωτες βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας,  οι οποίες θα χρήζουν πολυέξοδη και πολύπλευρη άμεση αντιμετώπιση.

Επαγγελματική Απόφραξη κουζίνας σε Θεσσαλονίκη

 

Λαμβάνοντας υπόψην σας πως  οι αμοιβές μας είναι  από τις  οικονομικότερες της αγοράς, αν όχι  οι οικονομικότερες , ζητούμε να μας εμπιστευθείτε για σίγουρα αποτελέσματα  αλλά και για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την προσπάθεια. Για να έχετε μια επαγγελματική, αξιόπιστη  και οικονομική λύση, ακόμα και στις πιο πολύπλοκες φραγές κουζίνας, μπορείτε να μας καλέσετε 24/7 και θα αναλάβουμε  άμεσα εμείς την αποκατάσταση της βλάβης σας.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ; ...ΟΧΙ ΠΙΑ!

απόφραξη κουζίνας, βουλωμένος νεροχύτης

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Αποφράξεις Θεσσαλονίκη

24/7 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

365 Μέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, είμαστε εδώ για εσάς!!

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

our services

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ “ΔΥΝΑΜΙΣ” ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Created by: Keeper4redfrog

error: